[Video] Raadsleden over 10 jaar Gemeente Goeree-Overflakkee

30 december 2023

Dit jaar organiseerde de gemeente verschillende activiteiten in het kader van haar 10-jarig bestaan. De gemeente Goeree-Overflakkee ontstond in 2013, door een samenvoeging van de voormalige gemeenten Dirksland, Goedereede, Middelharnis, Oostflakkee en het samenwerkingsverband ISGO. In een filmpje gaan raadsleden met elkaar in gesprek over het eiland. Vanuit de  SGP-fractie was Adriaan Kasteleijn hiervoor de aangewezen persoon!

Burgemeester Ada Grootenboer: “We mogen trots zijn op de ontwikkeling die ons eiland in de afgelopen 10 jaar heeft doorgemaakt. In 2013 moesten we ons schrap zetten voor krimp, met alle gevolgen van dien. Tegen de verwachtingen in maakte Goeree-Overflakkee juist een groei door. Dat hebben we als gemeente niet alleen gedaan, dat deden we samen. Daarom is het passend om een aantal leuke activiteiten voor onze inwoners te organiseren.”