Weekendwerkzaamheden op de N59 van 15 tot 18 maart gaan niet door

14 maart 2024

De weekendwerkzaamheden op de N59 van 15 tot 18 maart gaan niet door. De weg tussen het Hellegatsplein (knooppunt A29) en afslag Den Bommel (Schaapsweg) blijft dit weekend dus open.

Door de hevige regenval in de afgelopen periode kan de aannemer de kwaliteit van de aan te brengen bermverharding niet garanderen. De natte omstandigheden leiden namelijk tot het risico dat het nieuw aan te brengen verhardingsmateriaal niet goed kan hechten en verdichten. Met als gevolg dat de berm niet robuust genoeg wordt. Daarom wordt dit werk uitgesteld om de eindkwaliteit van de verharde berm te kunnen verzekeren. Of de werkzaamheden in het weekend van 22 tot 25 maart wel doorgaan, wordt zo snel mogelijk gecommuniceerd.

Lees meer op website www.n59vandetoekomst.nl(externe link).