Heeft u uw lokale belastingen al betaald?

8 mei 2024

In februari ontving u het aanslagbiljet lokale belastingen van SVHW. SVHW int in opdracht van ons de lokale belastingen. Heeft u deze belastingen nog niet betaald? Dan heeft u nog tot 31 mei 2024 de tijd om de aanslag te betalen of om automatische incasso aan te vragen. Betaal op tijd, zo voorkomt u een aanmaning met extra kosten.

Twijfelt u of u uw aanslag wel heeft ontvangen?
Misschien heeft u zich aangemeld bij Mijnoverheid en staat uw lokale belastingaanslag digitaal in uw persoonlijke Berichtenbox. U heeft dan een melding op uw e-mailadres ontvangen. Op www.svhw.nl vindt u in ‘Mijn SVHW’ uw belastingaanslag terug. Log hiervoor in met uw DigiD.

Kunt u de lokale belastingen niet betalen?
Misschien kunt u dan wel in termijnen betalen. Geeft u hiervoor een machtiging automatische incasso af vóór de vervaldatum van uw aanslag. Misschien komt u in aanmerking voor kwijtschelding. U hoeft dan een aantal belastingen niet te betalen. U kunt voor kwijtschelding in aanmerking komen als u een minimum inkomen en geen vermogen heeft.

Heeft u vragen over uw aanslagbiljet lokale belastingen?
Neemt u dan contact op met SVHW via (0186) 577 222 of (0800) 020 08 73. Houdt u daarbij uw subjectnummer bij de hand. Het subjectnummer vindt u rechtsboven op uw aanslagbiljet.