Ook Bert-Jan Ruissen komt naar de SGP Familiedag in Ouddorp

30 mei 2024

Zaterdag 1 juni zal ook SGP-Europarlementariër Bert-Jan Ruissen de familiedag bezoeken in Ouddorp. Ruissen zit sinds 2019 in het Europarlement voor de SGP en voert actief campagne voor een nieuwe periode. Naast Ruissen zal ook Harold Hooglander aanwezig zijn. Beiden hebben ervaring in ‘Brussel’ en ‘Straatsburg’. Ontmoet ook de Provinciale Statenleden en de lokale SGP-fractie deze dag. De Familiedag wordt georganiseerd bij het RTM Museum in Ouddorp, met tal van activiteiten voor jong en oud.

Voor kinderen zijn er leuke activiteiten, denk aan een springkussen, het rangeren van een tram, meerijden in de minitrein, een vlaggenspeurtocht en een kleurwedstrijd. Voor de ouderen is er een quiz met diverse prijzen en kunnen bezoekers de ‘taken van Europa’ bepalen. Met een mooie wandeling in het gebied kan de ‘bunkerroute worden gelopen. Deze is op loopafstand van het RTM Museum.

Speciale dienstregeling SGP-familiedag
Voor de SGP-familiedag is er een speciale dienstregeling en rijdt de tram elk uur. Natuurlijk mag daarom een mooie rit over de Brouwersdam met de historische trams niet ontbreken en het museum met prachtig gerestaureerde trams mag men zeker niet overslaan!

Koffie staat klaar
Bij binnenkomst wordt is er GRATIS koffie en thee, voor de kinderen is er een pakje drinken. Daarnaast ontvangen bezoekers een kortingsbon voor consumpties, te besteden bij de RTM-kantine.

Welkom
‘Nog niet aangemeld voor gratis tickets? Dan kan dat nog steeds via sgpgo.nl/familiedag’, zo laat het campagneteam van SGP Goeree-Overflakkee weten.