SGP Familiedag | RTM Museum Ouddorp

24 mei 2024

Op D.V. zaterdag 1 juni wordt er een SGP-familiedag georganiseerd voor inwoners van Zuid-Holland en Zeeland. Inwoners van deze provincies zijn van harte welkom bij het RTM-Museum in Ouddorp. De familiedag zal in het teken staan van de aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement, die op donderdag 6 juni zullen worden gehouden. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Bezoekers kunnen kennismaken met verschillende bekende SGP’ers. Zo hoopt lijsttrekker Bert-Jan Ruissen een dagdeel aanwezig te zijn, als ook de nummer twee van de lijst: Harold Hooglander uit Gouda. Beiden hebben ervaring in ‘Brussel’ en ‘Straatsburg’. Ook zijn de SGP-Statenleden uit Zuid-Holland en de SGP-fractie van ‘ons’ eiland aanwezig. Verder zijn er leuke en interessante activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuke speurtocht door het museum en kunnen ze meerijden in de minitrein. Verschillende goede doelen zijn deze dag aanwezig. Tijdens deze dag zal er een quiz zijn met leuke prijzen. Natuurlijk mag een mooie rit over de Brouwersdam met de historische trams niet ontbreken en het museum met prachtig gerestaureerde trams mag men zeker niet overslaan!

Aanmelden
Ruim 50 jaar was de RTM de belangrijkste vervoerder van de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Beleef de herinneringen van een reis van vroeger met het originele RTM-materieel, met de ritten van nu! Informatie over deze dag en aanmelden voor gratis tickets kan op: sgpgo.nl/familiedag.