Danielle vlogt…

Daniëlle de Waal is een bekende vlogster bij de jongerensite van het reformatorisch Dagblad: Puntuit.nl. Zij kijkt mee met diverse activiteiten van SGP Goeree-Overflakkee. Op deze manier krijgt u een leuk kijkje achter de schermen.

VLOG #5 – In deze laatste verkiezingsvlog neemt Daniëlle de Waal u mee achter de schermen bij de muziekavond van 12 maart 2022. Met lokale musici werd de verkiezingscampagne #GR2022 afgesloten. De hele avond is terug te kijken via www.sgpgo.nl/go-muziek.

VLOG #4 – Onze vlogster, Daniëlle de Waal, was op de jongerenavond van 11 maart 2022 en maakte daar wat sfeerbeelden.

VLOG #3 – Onze vlogster Daniëlle de Waal deed mee aan de SGP Autopuzzeltocht van afgelopen zaterdag 5 maart. Een prachtige tocht op een prachtige dag over ons prachtige eiland. Gaat u er even voor zitten en kijk mee!

VLOG #2 – Onze vlogster, Daniëlle de Waal, ging langs bij de bouwkeet on tour. Zaterdag 26 februari stond de bouwkeet bij de Coop in Ooltgensplaat. SGP-ers gingen in gesprek met inwoners over actuele thema’s.

VLOG #1 – Vlogster Daniëlle de Waal keek mee achter de schermen van onze live uitzending van 25 februari 2022 over actuele thema’s rondom de gemeenteraadsverkiezingen.