A. (Ard) Dam

Mijn naam is Ard Dam en 25 jaren jong. Hoewel geboren in Ouddorp liggen mijn roots aan de ‘overkant’. Maar altijd nog trots om toch te kunnen zeggen dat ik van Goeree-Overflakkee kom. In het dagelijks leven werk ik als projectmanager bij ‘De Zorgcentrale’. Na mijn studie Small Business en Retail Management heb ik gekozen voor een management traineeship bij Facilicom Group in Schiedam. Vanuit het verlangen om in mijn werk echt van waarde te kunnen zijn voor de kwetsbaren in onze samenleving ben ik bij ‘De Zorgcentrale’ terechtgekomen. Voor bijna 80.000 cliënten zijn we letterlijk, één druk op de knop weg, dichtbij.

Van jongs af aan had politiek mijn interesse, daarom was ik actief binnen de SGP-Jongeren Goedereede en ben ik nu als nieuwkomer op de kieslijst beland en zal ik de komende 4 jaar actief zijn in de steunfractie.

Mijn doel is om, zoals Jezus deed en nog doet, met ogen van ontferming naar ons eiland te kijken en me door Hem te laten leiden in de keuzes die gemaakt moeten worden. Hij vraagt om in Hem te blijven en het is mooi en een uitdaging om dat ook vorm te mogen geven binnen de gemeentelijke politiek.