A.J. (Ad) Versluis

Creatief en Ondernemend bouwen aan een blijvend mooi Goeree-Overflakkee! Hiervoor wil ik mij namens de SGP graag inzetten in de komende periode! Ik ben Ad Versluis, 50 jaar, en woon sinds 1999 op ons eiland. Tot 2019 in Sommelsdijk en daarna in Ouddorp.

Al jarenlang ben ik werkzaam als fiscalist / ondernemer binnen de accountancy branche. Dagelijks ben ik voor andere ondernemers op zoek naar creatieve oplossingen voor hun vraagstukken, binnen de kaders van wet- en regelgeving. Deze werkervaring wil ik ook inzetten binnen onze mooie gemeente!

We moeten heel goed in het oog houden dat een groot gedeelte van onze bevolking, niet alleen vanuit de SGP-achterban, erg gehecht is aan het behoud van de zondagsrust in onze kernen. Persoonlijk vind ik dit een groot pluspunt van ons eiland. De zondag als rustdag is vanuit de Bijbel aangereikt als goed voor de mens. Ook vanuit maatschappelijk oogpunt is een wekelijkse rustdag mijns inziens heel belangrijk, als we letten op de gejaagdheid in onze maatschappij.