SGP NIEUWS huis-aan-huis editie

16 december 2017

Traditioneel geeft de SGP met een eigen blad eind december een terugblik op het afgelopen jaar. Dit jaar doen we dat met een SGP NIEUWS-krant waarin de fractie terugziet op de afgelopen periode en waarin ook wordt vooruitgezien. Naast bijdragen van wethouder Tollenaar en Markwat leest u ook over het werk van de SGP Statenfractie in Zuid-Holland en SGP Waterschap Hollandse Delta. Vanzelfsprekend ontbreekt ook een bijdrage van onze jongerenafdelingen niet. Ook wordt er al iets gezegd over de komende gemeenteraadsverkiezingen op D.V. woensdag 21 maart 2018.

Fotowedstrijd
Het motto van de gemeenteraadsverkiezingen voor de SGP zal zijn: ‘Betrokken tot ín de kern’. Als inwoner kent u uw kern als geen ander. We zijn dan ook benieuwd waar u trots op bent. Maak daarvan een foto en beschrijf dit in maximaal 200 woorden. Stuur de bijdrage naar: fotowedstrijd@sgpgo.nl en wie weet wint u een unieke fotoreportage in uw kern met uw gezin, familie of vriendenkring. Kijk ook op: www.sgpgo.nl/fotowedstrijd